Uitgesteld: Finale Winterwedstrijd bij Sv Pr. Jul. Scherpenisse

De finale Winterwedstrijd 2019/2020 van de Kring Zeeuwse Sportschutters was gepland voor 19, 20 en 21 maart aanstaande bij SV.Prinses Juliana te Scherpenisse.
Gezien de recente ontwikkelingen betreffende het Corona-virus ziet de organisatie zich helaas genoodzaakt om uit voorzorg, in goed overleg met de organiserende vereniging, deze tot nader te bepalen datum uit te stellen om zodoende de risico’s van besmetting zo klein mogelijk te houden.
Ook de 25 / 50 m finalisten hoeven de kaarten niet te schieten, deze ook maar bewaren voor een later tijdstip.
VOORRONDEN EN FINALE
De voorronden van de wedstrijd worden op de eigen schietbaan verschoten:
1e Ronde 1 november 2019 t/m 26 november 2019
2e Ronde 26 november 2019 t/m 11 Januari 2020
3e Ronde 11 Januari 2020 t/m 15 februari 2020
De finale is op: 19, 20, en 21 maart 2020 bij: sv Pr. Jul. Scherpenisse

Inleg € 6,50 per schutter /onderdeel.

In de 3 voorronden worden 4 kaarten van 5 schoten verschoten.
Mits anders vermeld, gaat de helft van het aantal deelnemers, met een minimum van 4, naar de finale.
Finaleprijzen: Geld prijzen, met een maximun van 5. Jeugd schutters ontvangen ook geld prijzen
In de finale 60 schoten voor KKG, KKK st.+ lig. en 3 Houdingen en 40 schot voor KKP, ZKP en jeugd.
Iedere finalist(e) ontvangt een herinnering.
Na opgave van de deelnemende schutters volgt een definitieve klasse indeling omdat er klassen samen gevoegd kunnen worden.
Er wordt van uit gegaan dat elke schutter mee kan doen, eventueel in een hogere klasse.
Bij te weinig deelname in een klasse worden klassen samen gevoegd.
De klassering zal gedaan worden aan de hand van de klasseringslijst van de KZS / KNSA
Kampioenswedstrijden worden verschoten op de volgende onderdelen:
– KKG 12 m lig. H A B C – D
– KKG 50 m lig.** H A B C D
KKK 50 m lig ** A
– JEUGD ** 1 2 (inleg 3,) eventueel ook opgelegd ( wel even doorgeven )
– KKP 10m H A B C D
– KKP 25m ** H A B C – D
– ZKP 25m ** H A B C – D
– KKK staand A B
– KKK liggend A B
– KKK 3 houdingen * A
* Staand kan op 10m worden geschoten, Liggend en Knielend op 12m. Volgorde: KNIEL – LIG – STAAND.
Per ronde worden 2 kaarten van 5 schoten per houding gedaan.
** Bij voldoende deelname.
Voorronden kunnen eventueel bij een zustervereniging verschoten worden, ook de finale.