Corona maatregelen per 15 Januari 2022

Beste leden,

De nieuwste corona-maatregelen maken het mogelijk onze vereniging weer open te stellen. Vanaf vandaag gelden weer de gewone openingstijden.
De zaterdagopenstelling vervalt!

Schieten kan dus weer.

Reserveren is verplicht om ervoor te zorgen dat er niet teveel leden tegelijk in het gebouw kunnen zijn.
Niet-leden/gasten kunnen alleen binnenkomen wanneer dat van tevoren per mail aan de secretaris is voorgelegd.

De bar is een afhaalpunt en we houden afstand wanneer we wat nuttigen.

Na het schieten dien je jouw schietpunt te reinigen met de flacon en handdoekjes die op de baan aanwezig zijn.

Uitgeleende wapens worden door de wapenbeheerder gereinigd voordat ze worden weggezet.

De volgende regels blijven bestaan:
1. Als je ziek bent of je niet goed voelt, kom je niet.
2. QR-Check zoals ook voor de laatste lockdown gebruikelijk was.
3. Bij binnenkomst desinfecteer je jouw handen.
4. Binnen houd je tenminste 1,5 meter afstand.

Bovendien is het nu verplicht een mondmasker te dragen bij binnenkomst en het masker alleen af te doen wanneer je zit of op jouw schietpunt bezig bent.

Het is gezellig als je wat blijft hangen na jouw schietbeurt, doe dat ook vooral. Houd wel in de gaten hoeveel leden er binnen zijn en ga naar huis wanneer er meer dan 7 leden (naast de vrijwilligers) aanwezig zijn. Dat is ongeveer het aantal dat in de kantine aanwezig kan zijn zonder in elkaars 1,5 meter gebied te komen. Alle leden zijn van harte welkom, dus laten we ervoor zorgen dat iedereen zich veilig kan voelen.

We wensen jullie weer veel plezier. Laten we hopen dat dit de laatste lockdown was.