Bardienst en vrijwilligers

De bar en de kaarttafel zijn nog steeds snel onderbezet. De leden die de kaarttafel kunnen draaien hebben een stempel gekregen. Wij zullen deze stempelaars vragen of zij die rol nog willen pakken, zo niet dan zullen wij de stempels opbergen totdat men dit eventueel weer wel wil.

De bar is nog minder bezet. Ons huishoudelijk reglement voorziet erin dat wij leden kunnen aanwijzen. Wij zullen vanaf 1 januari leden gaan inplannen voor een dienst. Dat betekent dat elk lid eens in het kwartaal of minder wordt ingepland. Kan je niet op de opgegeven datum dan regel je zelf een vervanger door van dienst te wisselen. Als je de bardienst draait kan je je beurt gewoon schieten.

Leden die bardienst draaien; letten jullie erop de koelkast aan te vullen na de dienst?